K. J. Yesudas - Lokaveram Slokam - translation of the lyrics into English

Lokaveram Slokam - K. J. Yesudastranslation in English




Lokaveram Slokam
Lokaveram Slokam
லோக வீரம் சாஸ்தா தசகம்
Loka Valor Shasta decimation
லோக வீரம் மஹா பூஜ்யம்,
Loka Valor Maha zero,
சரவ ரக்ஷா கரம் விபும்,
Sarava Raksha Karam vibhum,
பார்வதி ஹ்ருதயானந்தம்,
The God of sight,
சாஸ்தாரம் பிரணமாம் யஹம்
Sastharam Pranam yaham
சுவாமியே சரணம் ஐயப்பா
Swami Saranam
விப்ர பூஜ்யம், விஸ்வ வந்தியம்,
Vibrajyam, viswamandalam,
விஷ்ணு ஷம்போ பிரியம் சுதம்,
Vishnu Shambo Priyam sutam,
க்ஷீப்ர பிரசாத நிறதம்,
Kshipra prasadam,
சாஸ்தாரம் பிரணமாம் யஹம்
Sastharam Pranam yaham
சுவாமியே சரணம் ஐயப்பா
Swami Saranam
மத்த மாதங்க கமனம்,
Matta Matanga arch,
காருன்யமிருத பூரிதம்
Karunyamrita puritam
சர்வ விக்ன ஹரம் தேவம்,
Sarva Vigna Haram devam,
சாஸ்தாரம் பிரணமாம் யஹம்
Sastharam Pranam yaham
சுவாமியே சரணம் ஐயப்பா
Swami Saranam
அஸ்மத் குலேஷ்வாரம் தேவம்,
Goddess Asmat kuleshwaram,
அஸ்மத் சத்ரு வினாசனம்,
Asmat Shatru vinasanam,
அஸ்மத் இஷ்ட பிரத தரம்,
Asmat Ishta Prata quality,
சாஸ்தாரம் பிரணமாம் யஹம்
Sastharam Pranam yaham
சுவாமியே சரணம் ஐயப்பா
Swami Saranam
பாண்டயேஷ வம்ச திலகம்,
Pandayesha dynasty Tilakam,
கேரலே கேலி விக்ரஹம்,
Karale Keli vigraham,
அர்த்த திரனா பரம் தேவம்,
Ardha Tirana Param Deva,
சாஸ்தாரம் பிரணமாம் யஹம்
Sastharam Pranam yaham
சுவாமியே சரணம் ஐயப்பா
Swami Saranam
பஞ்சரட்நாக்யம்யே தத்தோ,
Pancharatnagyamye Thato,
நித்யம் ஷுத படேன் நர
Nityam Shudha Paten Nara
தஸ்ய பிரசன்னோ பகவான்,
Dasya prasanno Bhagwan,
சாஸ்தா வசதி மானசே
Shasta facility Manasseh
சுவாமியே சரணம் ஐயப்பா
Swami Saranam






Attention! Feel free to leave feedback.